Re:
Чи є відсрочка від призиву у чоловіка в котрого вагітна дружина? Якщо так, то які документи потрібні?
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Армия и мобилизация → Відстрочка від армії в Україні
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
Чи є відсрочка від призиву у чоловіка в котрого вагітна дружина? Якщо так, то які документи потрібні?
2
Re:
Доброго дня.
Так, є відстрочка від призиву, якщо є вагітна дружина. Вам необхідно взяти довідку з мед. закладу стосовно вагітності вашої дружини та звернутись до військкомату.
8) вагітну дружину.
3
Re:
доброго дня скажіть заберуть в армію на службу хлопця який є повною сиротою йому 24 роки і має хвороби пупкову грижу плоскостопість і проблеми з травною системою
4
Re:
доброго дня скажіть заберуть в армію на службу хлопця який є повною сиротою йому 24 роки і має хвороби пупкову грижу плоскостопість і проблеми з травною системою
Доброго дня.
Так дана особа має право на отримання відстрочки від призову відповідно до закону.
3. Відстрочка від призову на строкову військову службу за сімейними обставинами за власним бажанням може надаватися призовнику, який є особою з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
5
Re:
але мені казали що тепер без різниці беруть і дітей сиріт ,якщо має плоскостопість також буруть,він закінчив ЛНАУ магістра в грудні 2020 року вчився на механіка та енергетика зверталися до адвокатів вони таке казали
6
Re:
в воєнкоматі казали що після 23 років я вже нерахуюсь дитиною сиротою такщо мене візьмуть в армію а мені зараз 24 роки через 4 місяці буде 25
7
Re:
в воєнкоматі казали що після 23 років я вже нерахуюсь дитиною сиротою такщо мене візьмуть в армію а мені зараз 24 роки через 4 місяці буде 25
Так в такому разі, нажаль, але можуть призвати на проходження служби враховуючи вік, так як статус дитини-сироти до 23 років включно враховується.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Армия и мобилизация → Відстрочка від армії в Україні