16.03.2019р. я прочитав смс від водафон з такиким текстом :15.03.19 21:47"Увага!Заявка на зміну сім карти -1-251112252955.Якщо ви не подавали заявку,зателефонуйте :0800400111"Потім ще одна 16.03.19 8:31 з таким самим змістом але заявка-1-251284723288 и третя Вітаємо! Заміну картки виконано. Я зрозумів, що невідома особа заволоділа моїм номером! Я негайно хотів зателефонувати, але не зміг бо небуло ні одної поділки, тоді зробив це з іншого телефону, пояснив що я не подавав ніяких заяв, відповівши на запитання по моїй сім карті оператор востановив мій номер для подальшого користування і заодно ми встановили обмеження на заміну сім !
Приблизно о 09:00 Я зателефонував на підтримку приват банку ном. 3700 з проханням заблокувати мої платіжні картки ,оскільки доступ до приват24 було заблоковано. Після того,як мені було поновлено зв'язок по моїй картці vodafon,я отримав 3 смс про те,що мені відмовлено у видачі кредитів з 3-х банків: Evrogroshi, Dinero gofingo та з Creditkassa повідомлення, що вам попередньо погоджено кредит ми не можемо зв'язатися з Вами. Зв'яжіться з нами по тел. ______. У телефонній розмові з орератором Creditkassa,я дізнався,що від мого імені створено заявку на готівкові кошти та додано мої паспортні дані до заявки. Мною було виявлено,що мій аккаунт googl було взломано,був вхід з декількох нових пристроїв. Відновивши доступ до свого аккаунту, перевірив історію переглядів пошуку сторінок шахраєм з періоду взлому мого аккаунту. Було виявлено,що шахрайськими діями створено онлайн заявки на кредит ще у 9-ти онлай швидких грошей (виявилось, що на моє і'мя зі слів оператора видано кредит від компанії cashberry в сумі 1800,00 грн) . Також шахрай мав доступ до моїх паролей, що були збережені мною в googl аккаунті. У зв'язку з цим було подано заяву до поліції.
На даний час борг виріс до 2700грн. Ніяких новин від поліції немае! А банк третій день тероризує по телефону (більше 200 дзвінків) щоб погасили борг, говорять що ніяких звернень до них не було! Що мені робити?