Re:
Доброе утро,была на больничном с 17 апреля до 15 мая,лежала на сохранении по беременности,больничный ещё не выплатили,ето нормально?устроила официально,проработала на фирме 4года
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
Доброе утро,была на больничном с 17 апреля до 15 мая,лежала на сохранении по беременности,больничный ещё не выплатили,ето нормально?устроила официально,проработала на фирме 4года
2
Re:
Добрый день.
Сроки по выплате больничного вам должны были уже произвести, обратитесь к своему руководству.
3
Re:
Здрастуйте.
Проблема: лікар відмовляється видати лікарняний.
Подробиці:
Мій син (я - батько, сину 7 років) перебував 27.12 та 28.12 на стаціонарі в Київській обласній лікарні у зв'язку з операцією з видалення аденоїдів. За ці два дні мені видали лікарняний, у виписці зазначено, що пацієнт потребує тиждень домашнього догляду, лікар сказав, що я можу звернутися до свого дільничого педіатра, і мені випишуть ще 7 днів лікарняного. Педіатр щодо лікарняного направив мене до ЛОРа. ЛОР відмовився давати мені лікарняний з такої причини: моя дружина знаходиться зараз у дикретній відпустці з молодшою дочкою (2 роки, дочка не хворіє, дружина теж не хворіє), вона може доглядати і за дочкою, і за хворим сином, тому батьку в такому випадку не видається лікарняний. Я спитав, в якому документі це прописано. Мені вказали на п. 4.1 наказу МОЗ 455. Але в цьому пункті текст взагалі не відноситься до даної ситуації. Крім того я прочитав весь наказ і не знайшов жодного пункту, який би підтвердив правдивість слів ЛОРа. Проте мою правоту підтверджує п. 3.1.
Питання:
1) Я все-таки маю право на лікарняний?
2) Якщо так, що робити?
4
Re:
Доброго дня.
Вимагайте письмової відповіді на ваш письмовий запит, щодо відмови в надані лікарняного.
5
Re:
А положен ли отцу больничный на ребёнка по закону? Просто этот приказ 455 можно понимать по разному.
6
Re:
А положен ли отцу больничный на ребёнка по закону? Просто этот приказ 455 можно понимать по разному.
Да, положен с общем порядке. На основании чего отказывают требуйте письменный ответ.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться