Re:
підскажіть за ст.122ч2 купап передбачений штраф 420грв,інспектор в постанові вказав суму 510,на що він міг посилатися і якщо сума не вірна що робити з цією постановою. діло принципу на місці не було часу розбиратись
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Административное право → Штраф за порушення правил дорожнього руху
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
підскажіть за ст.122ч2 купап передбачений штраф 420грв,інспектор в постанові вказав суму 510,на що він міг посилатися і якщо сума не вірна що робити з цією постановою. діло принципу на місці не було часу розбиратись
2
Re:
Доброго дня.
За санкцією даної статті передбачений такий штраф: "тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 50 штрафних балів." Таким чином, неоподаткований мінімум становить 17 грн., 17*25=425 грн - штраф, який ви повинні сплатити.
3
Re:
дякую за відповідь,мені тільки не зрозуміло що в постанові в казана сума 510гривень,тепер її оскаржувати чи сплатити за помилку інспектора
4
Re:
щоб не вийшло що я не повністю сплатив штраф який в постанові
5
Re:
щоб не вийшло що я не повністю сплатив штраф який в постанові
В даному випадку або оскаржувати штраф, або сплатити у сумі вказаній в постанові, так як, якщо ви сплатите меншу суму, то до вас будуть питання.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Административное право → Штраф за порушення правил дорожнього руху