Re:
Добрий день.Маю вищу педагогічну освіту (освітній рівень - спеціаліст). Після закінчення інституту, рік проходив строкову військову службу в Прикордонних військах (Сімферопольський загін), під час якої отримав військову спеціальність радіотелефоніст-планшетист(навчальний центр Оршанець). Демобілізований в званні "рядовий". Після строкової служби служив 5 років за контрактом в ЗСУ. Звільниний з посади "начальник майстерні з ремонту техніки та озброєння" в звязку з реформуванням, в званні прапорщик. Останні 10 років проходжу службу в Пенітенціарній службі України (з них останні 3 роки начальником відділу кримінально-виконавчої інспекції). Маю спец. звання "майор внутрішньої служби". На даний час маю вік 42 роки та 16 років військової вислуги. В звязку з можливою реорганізацією Пенітенціарної служби, посади кримінально-виконавчої інспекції можуть бути переведені в так звані "гражданские должностя", тобто мене можуть розатестувати. Я бажаю продовжити службу в будь-яких законних збройних формуваннях за контрактом, розуміючи при цьому що можу бути призваний в званні "прапорщик". Питання до Вас полягає в наступному. Враховуючи вищевикладене, чи можу я бути призваний до ЗСУ, або наприклад до Прикордонної служби за контрактом маючи вік 42 роки? Дякую.