Re:
Я засновник ТОВ. Директор не виходить на роботу більше 2 тижнів. Уїхав в інше місто і там знаходиться. Телефонував, каже буду і все. Як його звільнити???
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Хозяйственное право → Звільнення директора ТОВ
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
Я засновник ТОВ. Директор не виходить на роботу більше 2 тижнів. Уїхав в інше місто і там знаходиться. Телефонував, каже буду і все. Як його звільнити???
2
Re:
Доброго дня.
Вам необхідно скликати загальні збори учасників товариства та ставити питання звільнення директора ТОВ, та одночасно назначення нового директора або в.о. директора, згідно з п.13 ст. 39 Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю».
3
Re:
ТОВ зареєстроване у Донецьку. З 2014 р не працювало. Директор (прізвище, буде припустимо, Приходько) звільнився у 2014 р. Є запис у трудовій книжці. Іншого не призначали. В реєстрах досі стоїть прізвище директора Приходько, який звільнився у 2014р. Печатка та оригінали документів залишилися у Донецьку. Яким чином Приходько видалити своє прізвище з реєстрів?
4
Re:
Добрий день.
Якщо всі документи залишились там і не має змоги їх звідтіля забрати, то тільки через суд можна виключити директора з даного ТОВ.
5
Re:
Ви як засновник ТОВ маєте право звільнити директора за прогули. Зафіксуйте відсутність на роботі (акти про відсутність, табель), направте директору письмову вимогу з’явитися або надати пояснення, після чого прийміть рішення засновника про звільнення за п. 4 ст. 40 КЗпП (прогул без поважних причин), видайте наказ та внесіть зміни до ЄДР і електронної трудової. Якщо директор не виходить на зв’язок — документи надсилаються рекомендованим листом. https://help-pravo.com.ua/uk/service/re … noi-osobi/
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Хозяйственное право → Звільнення директора ТОВ