Re:
Мені заблокували всі рахунки приватний виконавець ,підкажіть можу я його оскаржити і що потім буде якщо можу? . І як краще поступити ,оскаржити чи заплатити заборгованість ?
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Административное право → Приватний виконавець заблокував рахунки із за заборгованості в мфо
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
Мені заблокували всі рахунки приватний виконавець ,підкажіть можу я його оскаржити і що потім буде якщо можу? . І як краще поступити ,оскаржити чи заплатити заборгованість ?
2
Re:
Доброго дня. Ви маєте право оскаржити рішення приватного виконавця, якщо його дії були не законні і порушили ваші права. Якщо є рішення суду, або нотаріальний припис, то вам буде необхідно виконати рішення щодо погашення боргу.
3
Re:
Мені запропонували допомогу ,тобто за 4 тисячі гривень деяка компанія онлайн говорить що може оскаржити рішення ,хоча вони не бачили не постанови нічого !
От смс яке вони мені прислали ( Наша компанія підготує позовну заяву до суду про відміну постанови приватного виконавця протягом 2-3х днів. Вам потрібно буде, роздрукувати та відправити до суду, оскільки засідання буде за місцем знаходження відповідача! На суді ваша присутність не потрібна, буде спрощене судове засідання без виклику сторін. Вартість судового збору – 908 гривень. Вартість наших послуг а саме: 1. Підготовка позовної заяви 2. Підготовка клопотання Складе – 4.000 гривень Результат, який ви отримаєте: - зняття арешту з усіх рахунків - припинення стягнення - Повернення стягнутої суми - скасування постанови без права повторного подання від кредитора - не потрібно виплачувати заборгованість) це фейк?
4
Re:
Можу вам сказати тільки те, що ціна за складання даного позову, чи заяви дуже висока, а також звертатись до компанії, яка не бачила документи та суть справи дещо буде не правильно.
5
Re:
Добрый день мне государственный исполнитель заблокировал зарплатные счет и говорит что не может разблокировать его если не погашу долг по ЕСВ полностью Я подал ей заявление что это зарплатная карта но она игнорирует мое заявление . Что делать ?
6
Re:
Добрый день мне государственный исполнитель заблокировал зарплатные счет и говорит что не может разблокировать его если не погашу долг по ЕСВ полностью Я подал ей заявление что это зарплатная карта но она игнорирует мое заявление . Что делать ?
Добрый день.
Увы, в данном случаи или оплатить задолженность, либо подавать в суд на разблокировку счета.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Административное право → Приватний виконавець заблокував рахунки із за заборгованості в мфо