Re:
Підкажіть, якщо я науковець вузу як у статтi 23 закону про мобiлизацiю – які потрібні документи для перетину кордону?
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Армия и мобилизация → Виїзд за кордон науковцем
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
Підкажіть, якщо я науковець вузу як у статтi 23 закону про мобiлизацiю – які потрібні документи для перетину кордону?
2
Re:
Доброго дня.
Вам необхідно мати витяги та документи з вашого місця роботи про ваш науковий ступінь, посаду та місце роботи, та закордонний пасопрт.
____
абз.3 ч.3 ст.23 ЗУ «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»
наукові і науково-педагогічні працівники закладів вищої та фахової передвищої освіти, наукових установ та організацій, які мають вчене звання та/або науковий ступінь, і педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти, за умови що вони працюють відповідно у закладах вищої чи фахової передвищої освіти, наукових установах та організаціях, закладах загальної середньої освіти за основним місцем роботи не менш як на 0,75 ставки;
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Армия и мобилизация → Виїзд за кордон науковцем