Фемида

Перейти к содержимому раздела

Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине

Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов

Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

На нашем сайте вы можете получить услугу – бесплатная консультация от юристов и адвокатов онлайн.
Регистрация на юридическом сайте
Для того чтобы получить бесплатную юридическую консультацию от наших юристов и адвокатов пройдите простую регистрацию. Регистрация займет не более 30 секунд и вы сразу будете зарегистрированы на сайте под вашим логином и паролем. Если одновременно при регистрации не вошли в аккаунт, войдите в него с помощью логина и пароля который вы вводили при регистрации.

Далее, в нужном разделе права оставьте Ваш юридический вопрос или создайте тему с проблемным вопросом по праву для получения ответа от юристов и адвокатов онлайн нашего сайта. Консультации в пределах нашего сайта абсолютно бесплатны, и требуют от вас конкретики в вопросе и детального описания его нам, если вы более детально раскроете вашу проблему в Вашем вопросе к нам, тогда мы сможем дать вам точечную консультацию и решение вопроса.

Мы как специалисты с большим опытом в сфере юриспруденции предоставляем наши бесплатные консультации исключительно для всей Украины, а также тем кто живет за границей и иностранцам без исключений. Наш сайт дает вам возможность как решить вашу проблему так и найти юридические ответы уже на решенные проблемы наших посетителей так и клиентов!

На данный момент на нашем сайте зарегистрировано более 2600 пользователей и нами предоставлено более 5000 бесплатных консультаций от юриста онлайн. Наша бесплатная юридическая консультация от нашей команды юристов и адвокатов готова предоставить вам решение ваших вопросов!

Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Трудовое право → Звільнення у період військового часу в Україні

Страницы 1

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

РСС

Юридическая консультация на тему Звільнення у період військового часу в Україні 8

1

Re:

Доброго вечора. Підкажіть будьласка, хочу звільнитись з роботи за власним бажанням або за згодою обох сторін.
Але работодавець просить у заяві зазначити наступне:

«У зв'язку з відсутністю можливості надати/надіслати оригінал заяви про звільнення, що безпосередньо пов'язано з обставинами військових подій на території України, прошу звільнити мене на підстаєї копії заяви про звільнення, направленої мною засобами електронного зв'язку (зокрема мерез месенджер whatsАрр/Теlegram/Viber, з абонентського номеру (+38 ), яку відповідно до моменту набання оригіналу вважати прирівняною до оригіналу. У відповідності до умов звільнення прошу мою трудову книжку надіслати засобами Укрпошти на моє ім'я на поштоєу адресу. (вказати поштову адресу з обов'язковим зазначенням індексу та контактного номеру телефону). У випадку відсутності можливоєті забезпечити відпраєлення трудової книжки, прошу повідомити про такі обставини та залишити на зберіганні до моменту припинення/скасування обставин, що унеможливлюють відправку документу. Даним зверненням в свою чергу засвідчую відсутність будь-яких претензій до підприємства, пов‘язаних з оформленням мого звільненням згідно наданої мною заяви в зазначеному форматі»

Нібито нічого такого але в мене є сумніви до останнього рядку. Підкажіть будьласка що робити і як звільнитись

2

Re:

Доброго дня. Такий варіант звільнення можливий згідно з Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану». Також, ви маєте право на зміну або редагування останнього рядка, стосовно того, що у вас не має претензій до підприємства, або маєте право вимагати його убрати взагалі.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net
Спасибо сказали: Anastsl1

3

Re:

Підкажіть будьласка на підставі чого я маю право щоб його видалити? ( я можу його взагалі не писати не питаючи ні у кого?)
Якщо так то на підставі чого…
Мені здається що, якщо писати цей рядок то мене можуть звільнити не так я пишу у заяві.

4

Re:

Ви маєте право взагалі не исати останній рядок та відправити лист.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net
Спасибо сказали: Anastsl1

5

Re:

Добрый день.

Потрібна допомога в сфері трудових відносин. Є труднощі стосовно звільнення.Наймалася на працю, приблизно за місяць до війни, але в зв'язку з тим, що там почалися бойові дії,а потім окупація, яка триває досі,наше підприємство з середини квітня було закрито. На даний момент ,перебуваючи вже зовсім у другому місті ,я зателефонувала щоб звільнитися,адже необхідно стати на облік в місцевий центр зайнятості. Мені відповіли,що обов'язково треба їхати в інше місто, де є ще такі аптеки цієї мережі, і там вже писати заяву на звільнення й розписку,що звільнення було без переобліку. По іншому ніяк, і трудову книжку вони мені не відправлять.

Проблема в тому, що в мене не має зараз такої можливості, через сьогоденні обставини в  нашій країні,приїхати в інше місто.Також,я не хочу писати розписку,адже коли мене прийняли на роботу,переобліку не було,й не було його за весь час моєї роботи,зі слів колег,він був пів року назад,на той момент, тоді там працювали геть інші робітники,і тому я не хочу потім відповідати й сплачувати кошти за інших.Коли закривали аптеку, асортимент,що залишився,забрали два робітника додому, завідуюча й прибиральниця.Я взяла лише коробку з бумагами,адже в мене не має великого приміщення, куди б все можна було скласти,як виїжджала, то  залишила адрес батьків щоб забрали.Справа в тому,що в окупації немає ліків, і немає гарантії,що з цими препаратами все буде добре,їх можуть використовувати для себе й своїх рідних,в зв'язку з тим,що аптек  не має вже в місті,а людям необхідні життєво важливі препарати, чи продати по дуже високим цінам, я не знаю цих людей добре, тому не стверджую,але в зв'язку з скрутним становищем,дуже багато хто так робив, знаю таких людей в очі.

Я до цих ліків не маю відношення,може що завгодно там  статися,і я не хочу нести за них відповідальність,але так як я ,новий робітник,боюся щоб на мене не повішали всі недостачі,що були там за пів року, бо зі слів колеги, з нею таке сталося,вона була зарахована на  роботу, приблизно,за п'ять місяців до мого працевлаштування.І загалом,почитавши ще відгуки про них,я зрозуміла що компанія дуже нечемна й тепер переживаю.
Що мені робити в цій ситуації ,й до кого ще звертатися?

6

Re:

Доброго дня.

Схема з якою вам пропонують звільнитись є правильною, а саме написати заяву на звільнення в тій мережі аптек де ви працювали. Враховуючи окупацію машого міста робити будь-який облік не є можливим і не є реальним враховуючи обставини.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

7

Re:

Доброго вечора, такє питання.
Я працюю кондуктором громадського транспорту в тролейбусному депо. Згідно графікам відпусток я мав йти у відпустку в грудні цього року та протягом року не використав жодного дня. Я подав заяву на звільнення без відпрацювання 2х тижнів, посилаючись на частину 3 статті 38 КЗпП, оскільки керівництво насьогодні взагалі не підіймало питання щодо моєї відпустки. Але отримавши мою заяву кажуть, що мають право зовсім відмовити мені у відпустці, оскільки я нібито залучений до робіт на об'єкті критичної інфраструктури.
Питань мабуть 2:
- чи мають вони право відмовити мені у відпустці?
- чи порушують вони КЗпП, не виконуючи вимоги щодо термінів сповіщення мене, як працівника, про перенесення термінів відпуски або про відмову у її наданні? Бо кажуть "ти не питав - ми й не повідомляли"

8

Re:

Доброго дня.

Незважаючи на Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», ви маєте право отримати відпустку, а якщо звільняєтесь отримати грошову компенсацію у разі звільнення та неотриману відпустку за весь час роботи на підприємстві.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

Юридическая консультация на тему Звільнення у період військового часу в Україні 8

Страницы 1

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Трудовое право → Звільнення у період військового часу в Україні

Новые юридические консультации

  • 28/03: Чи можна займатися музикою у квартирі?
  • 27/03: Установка дополнительного счётчика холодной воды
  • 27/03: Отстрание по состоянию здоровья и оплата
  • 23/03: Видеозапись как доказательство в суде снятое на видеорегистратор
  • 22/03: Ошибочно перечислил деньги ФОПу
  • 22/03: Алименты если ответчик в плену
  • 21/03: Монитор с неисправностью хотят поменять на восстановлений
  • 21/03: Вопрос по ТЦК
  • 19/03: Способ общения и воспитания детей
  • 18/03: Оформили кредиты без моего ведома
  • 18/03: Медкомиссия в военкомате Украины
  • 18/03: Перевод пастбищенской земли в ОСГ
  • 15/03: Покупка квартиры
  • 13/03: звернення стягнення на предмет іпотеки
  • 13/03: Нет возможности выплатить кредит
  • Информационный блок

    Часто задаваемые юридические вопросы

    Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Трудовое право → Звільнення у період військового часу в Україні