Re:
Добрий день Дмитрий Константинович! У мене батько 82 роки-після смерті матері два роки назад зліг-по хаті чуточки пересувається но до WC не дійде. По состоянію здоровья він гіпертонік астматік і тиск за 200.Всі його болячки указані в мед.карточці. І ось рішив оформити допомогу на догляд одиноким пенсіонерам, старше за 80 років. Цей закон тільки узнав. Я не працюю інвалідності у мене нема і роботи також в такий тяжкий час нема. Висновок ЛКК про потребу постійного стороннього догляду довічне і довідку з управління пенсійного фонду, що не отримують надбавку на догляд до пенсії приніс в соціальний захист щоб оформити допомогу.
Мені кажуть якщо я є в батька то він вже не одинокий хоч і йому 82 роки. Кажу за ним потрібен догляд по віку-на шо мені відповіли я повинен ще принести копію паспорта копію зарплати чи пенсіі і інших документів моєі жінки чи розірвання шлюбу. При чому тут моя жінка я не розумію. Може це опікунство вже? Я маю право оформити документи по догляду за батьком, якщо в мене один 82 річний Батько чи мають право мобілізувати?