Фемида

Перейти к содержимому раздела

Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине

Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов

Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

На нашем сайте вы можете получить услугу – бесплатная консультация от юристов и адвокатов онлайн.
Регистрация на юридическом сайте
Для того чтобы получить бесплатную юридическую консультацию от наших юристов и адвокатов пройдите простую регистрацию. Регистрация займет не более 30 секунд и вы сразу будете зарегистрированы на сайте под вашим логином и паролем. Если одновременно при регистрации не вошли в аккаунт, войдите в него с помощью логина и пароля который вы вводили при регистрации.

Далее, в нужном разделе права оставьте Ваш юридический вопрос или создайте тему с проблемным вопросом по праву для получения ответа от юристов и адвокатов онлайн нашего сайта. Консультации в пределах нашего сайта абсолютно бесплатны, и требуют от вас конкретики в вопросе и детального описания его нам, если вы более детально раскроете вашу проблему в Вашем вопросе к нам, тогда мы сможем дать вам точечную консультацию и решение вопроса.

Мы как специалисты с большим опытом в сфере юриспруденции предоставляем наши бесплатные консультации исключительно для всей Украины, а также тем кто живет за границей и иностранцам без исключений. Наш сайт дает вам возможность как решить вашу проблему так и найти юридические ответы уже на решенные проблемы наших посетителей так и клиентов!

На данный момент на нашем сайте зарегистрировано более 2600 пользователей и нами предоставлено более 5000 бесплатных консультаций от юриста онлайн. Наша бесплатная юридическая консультация от нашей команды юристов и адвокатов готова предоставить вам решение ваших вопросов!

Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Жилищное право → Користування підвалом у багатоквартирному будинку

Страницы 1

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

РСС

Юридическая консультация на тему Користування підвалом у багатоквартирному будинку 10

1

Re:

Доброго дня. Живу у багатоквартирному будинку. У підвалі є кладовки кількість яких відповідає кількості квартир. При купівлі квартири попередній власник показав кладовку яка належала йому і дав мені ключі. Нещодавно виявилось що замок зірваний і сусід зайняв мою кладовку, як після з'ясувалося він і ще пару сусідів вже захопив таким наглим чином ще по декілька кладовок. Документів на підвал немає ніяких , ОСББ немає у ЖЕКу кажуть що це спільна власність і все повинні вирішувати загальні. Питання: Як юридично правильно вирішити ці питання і справедливо розподілити підвал? .

2

Re:

Serg111 пишет:

Доброго дня. Живу у багатоквартирному будинку. У підвалі є кладовки кількість яких відповідає кількості квартир. При купівлі квартири попередній власник показав кладовку яка належала йому і дав мені ключі. Нещодавно виявилось що замок зірваний і сусід зайняв мою кладовку, як після з'ясувалося він і ще пару сусідів вже захопив таким наглим чином ще по декілька кладовок. Документів на підвал немає ніяких , ОСББ немає у ЖЕКу кажуть що це спільна власність і все повинні вирішувати загальні. Питання: Як юридично правильно вирішити ці питання і справедливо розподілити підвал? .

Доброго дня.

В вашому випадку, враховуючи, що документів на підвал не має, то ви вправі на зміну замків та викликати поліцію по даному випадку. Спір на користування підвалом можно перевести через суд, якщо сусід повторно зламає замок та занесе свої речі.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

3

Re:

А як правильно подати заяву у поліцію оскільки Я взнав це чере тиждень і сусід вже викинув мої речі і заніс свої? Не хочеться діяти зухвало так як він. Чи іншого виходу немає?

4

Re:

Serg111 пишет:

А як правильно подати заяву у поліцію оскільки Я взнав це через тиждень і сусід вже викинув мої речі і заніс свої? Не хочеться діяти зухвало так як він. Чи іншого виходу немає?

Визвати поліцію, та зафіксувати факт того, що було проникнення до вашого приміщення за зміна замків.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

5

Re:

Просто в такому випадку буде моє слово проти його слова і свічення сусідів за мене(що вже є, але це ніяк не впливає на сусіда, все одно стверджує що все його ). Ще питання: Який державний орган може провести ревізію огляд чи розподілення підвалу, чи як правильно написати у позові до суду щоб розподілити підвал у відповідності до квартир?

6

Re:

Зверніться письмово до ЖЕКу, та місцевої влади стосовно підвального приміщення вашого будинку та розподілення його користування всіма членами будинку.

7

Re:

Доброго дня.Написав звернення до Жеку і до місцевої влади, щодо розподілу підвального приміщення і незаконної забудови гаражами прибудинкової території. Отримав відписку від Жеку що підвал і прибудинкова територія не є у їхньому управлінні. А від голови ОТГ відповідь: розподіл підвалу і прибудинкової території вирішується на загальних зборах ініційованих мінімум трьома власниками квартир. Враховуючи те що сусіди що захопили підвал зривають повідомлення про проведення зборів і залякують інших, як можна вирішити це питання? І цікаво як Я можу і чи маю можливість перевірити законність забудови?

8

Re:

Serg111 пишет:

Доброго дня.Написав звернення до Жеку і до місцевої влади, щодо розподілу підвального приміщення і незаконної забудови гаражами прибудинкової території. Отримав відписку від Жеку що підвал і прибудинкова територія не є у їхньому управлінні. А від голови ОТГ відповідь: розподіл підвалу і прибудинкової території вирішується на загальних зборах ініційованих мінімум трьома власниками квартир. Враховуючи те що сусіди що захопили підвал зривають повідомлення про проведення зборів і залякують інших, як можна вирішити це питання? І цікаво як Я можу і чи маю можливість перевірити законність забудови?

В такому випадку, враховуючи, що у вас є відповіді від ЖЕКу та ОТГ, ви можете вирішити таке питання через суд. В такому випадку тільки через позов до суду.

9

Re:

Ще якщо можна  уточнити як саме сформувати вимоги у позові. Оскількти у відповіді від ОТГ вказано що співвласники не мають права виділення в натурі частки із спільного майна багатоквартирного будинку, тобто виходить що  Я не можу вимагати частки (кладовки у підвалі) а можу вимагати лише знесення всіх кладовок?

10

Re:

Рекомендую взяти відповіді з відповідних установ та звернутись до юриста особисто, так буде більш доречно в вашій ситуації стосовно позову до суду.

Юридическая консультация на тему Користування підвалом у багатоквартирному будинку 10

Страницы 1

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Жилищное право → Користування підвалом у багатоквартирному будинку

Новые юридические консультации

• 10/04: Налог на дар денег между мужем и женой
  • 22/03: Срок давности административного позову.
  • 13/03: брак телефона - магазин Алло
  • 02/03: Что делать с просроченными загранпаспортом
  • 28/02: Вступить в наследство
  • 22/02: Усна погроза нанесенням тілесних ушкоджень.
  • 16/02: Переоформление недвижимости
  • 29/01: Насколько опасны(ТЦК) сейчас поездки в Украину ?
  • 21/01: Не правомерные действия ОСББ
  • 18/01: Какая это статья?
  • 12/01: Звільнення директора ТОВ
  • 05/01: вступление в наследство
  • 22/12: Алименты
  • 22/12: Матері не віддає дитину бабуся
  • 22/12: Розподіл майна (квартири) при розлученні
  • Информационный блок

Часто задаваемые юридические вопросы