Re:
Доброго дня, я являюсь членом багатодітної сім'ї, у мене зроблено посвідчення, чи маю праву я їздити безкоштовно між селами, я читав що так по 13 статті, але водії говорять що ні, що їм загрожує за невиконання обов'язків?
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Гражданское право → Пільги членам багатодітної сім'ї
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
Доброго дня, я являюсь членом багатодітної сім'ї, у мене зроблено посвідчення, чи маю праву я їздити безкоштовно між селами, я читав що так по 13 статті, але водії говорять що ні, що їм загрожує за невиконання обов'язків?
2
Re:
Доброго дня.
Дітям з багатодітних сімей надаються такі пільги, а саме: безоплатний проїзд усіма видами міського пасажирського транспорту (крім таксі), автомобільним транспортом загального користування в сільській місцевості, а також залізничним і водним транспортом приміського сполучення та автобусами приміських і міжміських маршрутів, у тому числі внутрірайонних, внутрі- та міжобласних незалежно від відстані та місця проживання за наявності посвідчення встановленого зразка, а в разі запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду - також електронного квитка, який видається на безоплатній основі. Отже, можливо на місцевому рівні розширено перелік пільг і вам вартує звернутись до перевізника, али при цьому ваші діти мають право на безкоштовний проїзд.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Гражданское право → Пільги членам багатодітної сім'ї