Re:
Підкажіть будь ласка чи необхідна згода співвласників та їх присутність при оформленні попереднього договору купівлі продажу 1/3 частини квартири ? Спадщина.
Дякую за відповідь
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Жилищное право → Чи необхідна згода співвласників при оформленні попереднього договору
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
Підкажіть будь ласка чи необхідна згода співвласників та їх присутність при оформленні попереднього договору купівлі продажу 1/3 частини квартири ? Спадщина.
Дякую за відповідь
2
Re:
Дякую за відповідь
Доброго дня.
Такий договір засвідчується нотаріусом, так як це є в майбутньому відчуження майна згідно з ст. ст. 635, 657 ЦКУ, а отже згода співвласників повинна бути. Їхня присутність не обов'язкова, але юридична згода на відчуження майна повина бути.
3
Re:
Доброго дня, тобто це не їхня відмова від покупки моєї долі 1/3 , а якийсь інший юридичний документ?
Знаю, що у них є місяць на те аби викупити мою частку квартири....
4
Re:
Доброго дня, тобто це не їхня відмова від покупки моєї долі 1/3 , а якийсь інший юридичний документ?
Знаю, що у них є місяць на те аби викупити мою частку квартири....
Попередній договір купівлі-продажу, це інший документ, а відмова або згода на викуп це інший документ.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Жилищное право → Чи необхідна згода співвласників при оформленні попереднього договору