Доброго вечора!
Після смерті батька, залишилася його частина будинку, закінчився термін вступу в спадщину, ніхто з інших спадкоємців не вступив у спадок. Як правильно і безболісно можна вступити у спадок? Важливий нюанс, я проживаю в Києві, будинок і земля, про які йде мова, знаходиться в м. Дніпро. Фізичні звернення по місцю в Дніпрі можливості у мене немає, чи можна все вирішити дистанційно? Довірених осіб в Дніпрі так само немає, Власники про яких я напишу нижче вже не в тому віці що б ходити по інстанціям, на жаль. Наступним етапом після того, як я зможу успадкувати частину батька, інші 2 частини землі і будинку належить брату померлого батька і його матері. Вони в свою чергу хочуть віддати свої частини так само мені. Глобально в планах оформити все на одного власника (меня), присвоїти кадастровий номер (отсутсвует но земля приватизована на вище зазначених власників) і продати. Буду вдячна за правильний напрямок в даному питанні, можливо, ми поможеш або кураторство даного питання до кінцевого етапу. Заздалегідь дякую за відповідь.