Re:
Доброго дня. Підскажіть, чи правильно я розумію, що мене Влк визнало придатним стаття 61в,83б, з указа 402 додаток 3 б мені дшв точно не світить?
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Армия и мобилизация → Як вибирають рід військ?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
Доброго дня. Підскажіть, чи правильно я розумію, що мене Влк визнало придатним стаття 61в,83б, з указа 402 додаток 3 б мені дшв точно не світить?
2
Re:
Доброго дня.
За рішенням ВЛК повинна бути рекомендація за якими видами військ ви можете проходити службу враховуючи стан вашого здоров'я. Це також передбачено Наказом №402.
3
Re:
Доброго дня. Це рішення Вже ТЦК виносить після рішення обласного ВЛк? Вони можуть до додатку 3 взагалі не звертатися? Чи це порушення?
4
Re:
Доброго дня. Це рішення Вже ТЦК виносить після рішення обласного ВЛк? Вони можуть до додатку 3 взагалі не звертатися? Чи це порушення?
Вони повинні прибігати до Додатку 3 Наказу №402 для вирішення питання подальшої проходження служби мобілізованого/добровольця.
5
Re:
Це робить ТЦК по додатку 3, коли видає довідку? Бо обласний просто поставив печатку придатний по статті 61в,83б
6
Re:
Як правило після проходження ВЛК мобілізованим, надалі рішення приймає ТЦК.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Армия и мобилизация → Як вибирають рід військ?