Фемида

Перейти к содержимому раздела

Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине

Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов

Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

На нашем сайте вы можете получить услугу – бесплатная консультация от юристов и адвокатов онлайн.
Регистрация на юридическом сайте
Для того чтобы получить бесплатную юридическую консультацию от наших юристов и адвокатов пройдите простую регистрацию. Регистрация займет не более 30 секунд и вы сразу будете зарегистрированы на сайте под вашим логином и паролем. Если одновременно при регистрации не вошли в аккаунт, войдите в него с помощью логина и пароля который вы вводили при регистрации.

Далее, в нужном разделе права оставьте Ваш юридический вопрос или создайте тему с проблемным вопросом по праву для получения ответа от юристов и адвокатов онлайн нашего сайта. Консультации в пределах нашего сайта абсолютно бесплатны, и требуют от вас конкретики в вопросе и детального описания его нам, если вы более детально раскроете вашу проблему в Вашем вопросе к нам, тогда мы сможем дать вам точечную консультацию и решение вопроса.

Мы как специалисты с большим опытом в сфере юриспруденции предоставляем наши бесплатные консультации исключительно для всей Украины, а также тем кто живет за границей и иностранцам без исключений. Наш сайт дает вам возможность как решить вашу проблему так и найти юридические ответы уже на решенные проблемы наших посетителей так и клиентов!

На данный момент на нашем сайте зарегистрировано более 2600 пользователей и нами предоставлено более 5000 бесплатных консультаций от юриста онлайн. Наша бесплатная юридическая консультация от нашей команды юристов и адвокатов готова предоставить вам решение ваших вопросов!

(Страница 1 из 2)

Страницы 1 2 Далее

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

РСС

Юридическая консультация на тему Призупинили трудові відносини с 1 по 15 из 16

1

Re:

Доброго вечора. Мене без мого відома в квітні місяці "відправили на простий",потім так само без мого відома призупинили трудові відносини. Відповідно стаж зупинений.  Скажіть, будь ласка, якщо я візьму декрет від 3х до 6 років, то чи буде мені враховуватись загальний трудовий стаж роботи та стаж роботи за фахом?? А то мені там на роботі сказали ,що у трудовій книзі навіть якщо я оформлю такий декрет, то не буде ніякого запису і відповідно і  загального трудового стажу не буде. Чи взагалі є сенс відкривати цей декрету? ! І таке питання: чи варто з ними судитися стосовно того ,що вони без мого відома в квітні  відправили на простой мене,а потім призупинили трудові відносини? Я навіть не знаю коли вони призупинили зі мною трудові відносини . Зате вони телефонували мені і змушували мене,одиноку матір звільнитись.

2

Re:

Доброго дня.

Так, згідно ст. 13 "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану", призупинити договір можуть з вами на період військового стану. Щодо догляду за дитиною, то в період військового стану не мають права звільнити тільки працівника за доглядом за дитиною до 3-х років.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

3

Re:

Дякую. А скажіть будь ласка, відпустка по догляду за дитиною від 3 х років враховується у загальний стаж чи ні??

4

Re:

cukrova-anastasija пишет:

Дякую. А скажіть будь ласка, відпустка по догляду за дитиною від 3 х років враховується у загальний стаж чи ні??

Якщо за цей період не будуть за вас сплачувати внески в пенсійний фонд, то ні цей час не буде зарахований.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

5

Re:

Дякую. Страхового стажу не буде,це зрозуміло. А загального стажу також виходить не буде?

6

Re:

Дякую. Страхового стажу не буде,це зрозуміло. А загального стажу також виходить не буде?

До загального стажу може бути зараховане.

7

Re:

Дуже дякую! А який закон це регулює??? Де вказано ,що буде йти стаж загальний?? Чим мені керуватись на роботі коли буду відкривати декрет від трьох років?? Вони мені сказали ,що загального стажу не буде враховуватися!

8

Re:

Трудовий (загальний) стаж  — це періоди офіційної трудової діяльності, що підтверджуються записами в трудовій книжці. Здебільшого цей стаж не дає вам право вийти на пенсію, а тільки перелічує періоди де ви працювали. Для виходу на пенсію необхідно щоб був страховий стаж, як це передбачено у Законі України «Про пенсійне забезпечення». Так що можете ознайомитись з законом та пояснити собі, що записи в труовій книжці, вони в майбутньому не відіграють роль, якщо за вас не сплачували внески до пенсійного фонду.

9

Re:

Я перепрошую, а ще питання, а чи фіксується у трудовій книзі декрет від трьох до шести років???? Де він фіксується, щоб потім був зарахований трудовий стаж???дякую дуже.

10

Re:

Я перепрошую, а ще питання, а чи фіксується у трудовій книзі декрет від трьох до шести років???? Де він фіксується, щоб потім був зарахований трудовий стаж???дякую дуже.

Якщо відповідний наказ на підприємстві буде, стосовно догляду за дитиною до 6 років, то він може бути відображений в трудовій книжці.

11

Re:

Підкажіть мені,будь ласочка,який закон регулює ,що в трудовій книжці вони повинні зафіксувати, що я пішла у відпустку до 6ти років?? Вони мені доказували, що ніякого запису не буде в трудовій книзі!

12

Re:

Підкажіть мені,будь ласочка,який закон регулює ,що в трудовій книжці вони повинні зафіксувати, що я пішла у відпустку до 6ти років?? Вони мені доказували, що ніякого запису не буде в трудовій книзі!

Поправимо себе, нажаль не обов'язково можуть вказувати або взагалі можуть не вказати ці відомості про відпустку за доглядом за дитиною до 6 років, так як це прямо не передбачено в  Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників, затвердженою наказом Мінпраці, Мін’юсту, Мінсоцзахисту від 29.07.1993 № 58. Отже, якщо буде наказ по підприємстві, або інший документ, який засвідчує вашу відпустку, то ви його можете пред'явити до пенсійного фонду в майбутньому.

13

Re:

Дякую. Тоді якщо така відпустка ніде не фіксується, то тоді яким чином нараховується трудовий загальний стаж?( І чи є мені сенс відкривати цю відпустку?? Я хотіла суто задля трудового стажу їх відкрити...

14

Re:

Теоретично це вам понадобиться, але враховуючи, що законодавство зачастую змінюється, то можливо загальний (трудовий) стаж вам і не знадобиться. Велику роль відіграє страховий стаж, де за вас або ви платите внески до пенсійного фонду.

15

Re:

І ще останнє,а де саме пише щодо зарахування  загального  стажу у період відпустки від трьох до шести років ? Дякую.

Юридическая консультация на тему Призупинили трудові відносини с 1 по 15 из 16

Страницы 1 2 Далее

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

Новые юридические консультации

• 27/04: Стоимость электроэнергии для ФОП
  • 10/04: Налог на дар денег между мужем и женой
  • 22/03: Срок давности административного позову.
  • 13/03: брак телефона - магазин Алло
  • 02/03: Что делать с просроченными загранпаспортом
  • 28/02: Вступить в наследство
  • 22/02: Усна погроза нанесенням тілесних ушкоджень.
  • 16/02: Переоформление недвижимости
  • 29/01: Насколько опасны(ТЦК) сейчас поездки в Украину ?
  • 21/01: Не правомерные действия ОСББ
  • 18/01: Какая это статья?
  • 12/01: Звільнення директора ТОВ
  • 05/01: вступление в наследство
  • 22/12: Алименты
  • 22/12: Матері не віддає дитину бабуся
  • Информационный блок

Часто задаваемые юридические вопросы