Re:
Доброї ночі.
Сьогодні купила новий айфон в цитрусі. (В розсрочку на 7 місяців)
Прийшовши додому я перенесла свої дані зі старого айфон на новий. Проте ще не вставляла сімку.
При перших хвилинах помітила, що екран телефону дуже жовтить. Фото і відео також жовтять.
Айфон це мій робочий інструмент, я розбираюся в кольоропередачі пристрою.
Пізніше знову завітала в їхній магазин. Консультант зі мною погодився, дійсно екран жовтить, фото також видають не коректу кольору передачу. Проте сказав, що кошти магазин мені не поверне як і обмін. Бо айфон я вже активувала. Сказали приходити завтра коли присутній буде чоловік з сервісу. Скоріш за все телефон повезуть закордон на експертизу і це займе не один місяць. Я не можу чекати так довго.
Я знаю, що закон про права споживачів надає право повернути товар протягом перших 14 днів. Проте, також знаю, що стосовно айфонів чомусь більшість магазинів відмовляється, аргументуючи це політикою компанії Apple.
Що мені робити в цьому випадку? Писати заяву в магазин на повернення коштів? Вимагати щоб її прийняли? Якщо товар був куплений в розсрочку, наголошую(
Чи маю я право повернути товар, не погоджуюсь ні на які діагностики і сервісні центри?