Re:
Допоможіть з формою довідки з місця роботи. По типу А.А.Шевченко працювата з ... по .... в такому місці... напишіть мені в цьому документі всі данні які потрібні..
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Трудовое право → Довідка з місця роботи
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
Допоможіть з формою довідки з місця роботи. По типу А.А.Шевченко працювата з ... по .... в такому місці... напишіть мені в цьому документі всі данні які потрібні..
2
Re:
ДОВІДКА
22.02.2024 № 1
м. Київ
Про підтвердження місця роботи
Шевченко Анна Миколаївна працює економістом 2 категорії економічного відділу ТОВ « Південь» із 01 грудня 2023 року (наказ про прийняття від 01.12.2023 № 123) на умовах повного робочого часу, оскільки у штатному розписі передбачено 0,5 штатної одиниці за посадою економіста 2 категорії економічного відділу.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Трудовое право → Довідка з місця роботи