Re:
Вітаю! Суддя більше ніж півроку тому закрив підготовче слухання у справі про незаконне звільнення за прогул. Суд триває понад рік. Нещодавно було засідання та на якому суддя вирішив задовольнити клопотання сторони відповідача. Адвокат відповідача перед судом пред'явив мені та адвокату невідомі акти про прогул і погану роботу тощо, і ще заявив, що є акт про брак на роботі, кілька свідків. Акти та доповідні написані одним підчерком від руки та не зазначено у доповідних від когось. Відповідачеві були надіслані повістки, але листоноша ставила відмітку що адресат відсутній за даною адресою. На той час я матеріальної відповідальності не ніс і з правилами та інструктажем не був ознайомлений під час роботи. За два місяці до звільнення я був відсторонений від роботи через відсутність медичного обстеження. До дня звільнення, я не був відновлений на робочому місці і не переведений на іншу посаду за медичним результатом. Чи вважається порушенням з боку судді та затягування процесу з боку відповідача?