Доброго дня, кратко нагадаю ситуацію: У мого чоловіка фактично на утриманні троє неповнолітніх дітей, але офіційно тілько двоє, так як один з дітей мій син від першого шлюбу. На аліменти при розлученні з попереднім чоловіком я не подавала і він їх не сплачує і не приймає ніякої участі у вихованні дитини.
Ви мені порадили взяти довідку у виконавчій службі.
Я її вже взяла, згідно написанного в ній, вона доводить, що виконавчого провадження по сплаті мені аліментів немає і не було.
Питання:
Я б хотіла ще нотаріально оформити заяву в якій підтвердити, що на аліменти я взагалі і до суду не подавала, не отримую їх в жодній формі і фактично моя дитина знаходиться на утриманні моєму та мого нинішнюого чоловіка, також зазначити, що усвідомлюю кримінальну відповідальність за недостовірну інформацію.
Чи буде цей документ мати якусь юридичну силу і служити підтвержденням того, що я дійсно не отримую аліменти і моя дитина від першого шлюбу знаходиться на утриманні мого дійсного чоловіка? (також є факт проживання разом, витяги про рєстрацію також зробимо). Є сенс його зробити?
Дякую за відповідь.