Re:
Вітаю. Підкажіть будь ласка, що робити коли в ході сімейної сварки (стосовно побутових питань) рідна сестра (повнолітня та дієздатна) почала усно погрожувати мені (повнолітній та дієздатній), що мені буде нанесено фізичні ушкодження (тільки це було сказано не цензурною лексикою). Коли я увімкнула відео, щоб зафіксувати погрозу, вона тільки посилала мене матом. На камеру погрожувати мені не наважилась... Також давить на мене психологічно постійно переставляючи мої речі в інші місця. Чіпає моїх твари, а саме ганяє їх, цим самим провокує їх на те, що вони між собою можуть погризтись і також це може призвести до тілесних ушкоджень тварин. Знає, що тварини є моїм слабким місцем, також цим на мене давить. Із-за сильного хвилювання мені потрібно приймати заспокійливі препарати. Проживаємо в одному будинку, який є власністю батьків. Я почала боятися за свою безпеку. Як себе можна захистити в даному випадку, якщо прямих доказів немає? Якщо визвати поліцію, вона скоріше за все буде все заперечувати. Дякую.