Фемида

Перейти к содержимому раздела

Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине

Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов

Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

На нашем сайте вы можете получить услугу – бесплатная консультация от юристов и адвокатов онлайн.
Регистрация на юридическом сайте
Для того чтобы получить бесплатную юридическую консультацию от наших юристов и адвокатов пройдите простую регистрацию. Регистрация займет не более 30 секунд и вы сразу будете зарегистрированы на сайте под вашим логином и паролем. Если одновременно при регистрации не вошли в аккаунт, войдите в него с помощью логина и пароля который вы вводили при регистрации.

Далее, в нужном разделе права оставьте Ваш юридический вопрос или создайте тему с проблемным вопросом по праву для получения ответа от юристов и адвокатов онлайн нашего сайта. Консультации в пределах нашего сайта абсолютно бесплатны, и требуют от вас конкретики в вопросе и детального описания его нам, если вы более детально раскроете вашу проблему в Вашем вопросе к нам, тогда мы сможем дать вам точечную консультацию и решение вопроса.

Мы как специалисты с большим опытом в сфере юриспруденции предоставляем наши бесплатные консультации исключительно для всей Украины, а также тем кто живет за границей и иностранцам без исключений. Наш сайт дает вам возможность как решить вашу проблему так и найти юридические ответы уже на решенные проблемы наших посетителей так и клиентов!

На данный момент на нашем сайте зарегистрировано более 2600 пользователей и нами предоставлено более 5000 бесплатных консультаций от юриста онлайн. Наша бесплатная юридическая консультация от нашей команды юристов и адвокатов готова предоставить вам решение ваших вопросов!

(Страница 11 из 11)

Страницы Назад 1 9 10 11

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

РСС

Юридическая консультация на тему Медкомиссия в военкомате Украины с 151 по 162 из 162

151

Re:

Здравствуйте! Если я не очень хорошо вижу (астигматизм), есть заболевание кожи (незначительное витилиго), болят ноги, хронический простатит, остеохондроз. Но по отдельности этого недостаточно для признания непригодным. То если рассматривать эти заболевания все вместе, то могут ли в таком случае признать меня непригодным или могут быть какие-то другие варианты? Спасибо!

152

Re:

Добрый день.

Увы, но все болезни рассматривают отдельно. Единственное могу вам сказать, что комиссия при ВЛК может на основании болезней давать статус пригодного к службе или нет.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

153

Re:

Добрый день. Подскажите пожалуйста, является ли Генерализованный Постоянный гипергидроз отсрочкой от мобилизации? И могут ли с таким диагнозом дать группу?
В "Про затвердження Змін до Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України"- такое не попадается

154

Re:

Вітаю.
    У 2007 році отримав травму - перелом обох кісток правого передпліччя, був виконаний накістковий металоостеосинтез. Після зрощення кісток і зняття гіпсу того ж року спостерігалося обмеження супінації і пронації в ліктьовому суглобі 30-35 градусів сумарно від одного краю до іншого краю, згинання і розгинання були в повному обсязі. Після зняття МОС у 2008 році ці обмеження залишилися. Наявні записи хірурга та ортопеда в лікарняній картці за 2012 рік про порушення функції суглоба, 30-35 градусів, а також результати рентгенографії: посттравматичний остеоартроз правого ліктьового суглоба, підвивих голівки ліктьової кістки в променево-зап'ястковому суглобі, початковий прояв посттравматичного остеоартрозу правого променево-зап'ясткового суглоба. Того ж року отримав тимчасове посвідчення військовозобов'язаного зі статтями 30в, 78в наказу МО України №402 від 14.08.2008. Лікарі проігнорували обмеження супінації і пронації, і дали статтю 78в; розбиратися не став, бо знав, що обмежено придатний за зором.
    Моя поточна ситуація: згинання в нормі; під час кожного (!) розгинання чітко чути хрускіт у ліктьовому суглобі, сам момент хрускоту неприємний; якщо правильно зрозумів ілюстрації в інтернеті, то супінація 5 градусів, пронація 25 градусів; під час спроби супінації чітко чути стукіт, який, мабуть, утворюється від ударів кісток одна об одну, це і заважає здійснити рух; під час пронації теж відчуваються перешкоди; періодично виникає ниючий біль у ліктьовому суглобі, який тимчасово минає після розгинання.
    Питання:
1) Якщо діагноз посттравматичний остеоартроз правого ліктьового суглоба буде підтверджено, чи можу я розраховувати на статтю 61а наказу МО України №262 від 27.04.2024, адже згідно з таблицею 14 «Оцінка обсягу рухів у суглобах (у градусах)» я маю значне обмеження рухів супінації та пронації, навіть при нормальному згинанні та розгинанні з хрускотом? Чи підходить діагноз «стійка контрактура суглоба зі значним обмеженням обсягу рухів» під мою ситуацію? Чи слід домагатися статті 78а, а саме «наслідки (віддалені наслідки) переломів довгих та інших кісток зі значними порушеннями функцій кінцівки»? Думаю, що краще діяти і в тому, і в тому напрямку.
2) Є приватна клініка у місті, де приймає травматолог, який також є завідувачем міського державного травматологічного відділення (який і знімав мені МОС, і у виписці теж вказував на обмеження супінації та пронації). Де краще пройти обстеження до ЛКК: приватна клініка, де теоретично отримаю повніший обсяг досліджень і результатів, чи державне травматологічне відділення, яке буде більш прийнятним для ВЛК як державний заклад? Чи краще пройти і там, і там?
3) Яким чином довести, що в мене справді є обмеження супінації та пронації ліктьового суглоба 30 градусами, якщо теоретично людина може сама навмисно обмежувати будь-які рухи? Обласний лікар у 2012 році посмикав руку 5 секунд і, не слухаючи доводів, видав висновок, що у мене повний обсяг усіх рухів, без вказівки на вищенаписані висновки від рентгенолога та ортопеда. Мабуть тому мені й дали статтю 78в. Наразі ситуація з рукою стала гіршою. Я дійсно не можу здійснювати ротаційні рухи, як мені це довести? Щоб виключити мій вплив на м'язи чи можуть мені зробити місцевий наркоз правої руки, щоб потім лікар самостійно пробував здійснювати рухи? Але чи буде це правомірно?
    І взагалі, як діяти, якщо почнуть силоміць здійснювати ротації, щоб перевірити дійсні обмеження? Адже можуть мені ще сильніше травмувати ліктьовий суглоб, зробити вивих, перелом кісток передпліччя чи інші болючі наслідки.
5) Я навіть згоден пройти детектор брехні з приводу обмеження руху, які є ще з кінця 2007 року і до теперішнього часу. Чи матиме це хоч якийсь сенс?
    Дякую за увагу.

155

Re:

Aся пишет:

Добрый день. Подскажите пожалуйста, является ли Генерализованный Постоянный гипергидроз отсрочкой от мобилизации? И могут ли с таким диагнозом дать группу?
В "Про затвердження Змін до Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України"- такое не попадается

Добрый день.

Если этого диагноза нет в перечне, то соответственно определить его как повод получения отсрочки не возможно.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

156

Re:

Mir777 пишет:

Вітаю.
    У 2007 році отримав травму - перелом обох кісток правого передпліччя, був виконаний накістковий металоостеосинтез. Після зрощення кісток і зняття гіпсу того ж року спостерігалося обмеження супінації і пронації в ліктьовому суглобі 30-35 градусів сумарно від одного краю до іншого краю, згинання і розгинання були в повному обсязі. Після зняття МОС у 2008 році ці обмеження залишилися. Наявні записи хірурга та ортопеда в лікарняній картці за 2012 рік про порушення функції суглоба, 30-35 градусів, а також результати рентгенографії: посттравматичний остеоартроз правого ліктьового суглоба, підвивих голівки ліктьової кістки в променево-зап'ястковому суглобі, початковий прояв посттравматичного остеоартрозу правого променево-зап'ясткового суглоба. Того ж року отримав тимчасове посвідчення військовозобов'язаного зі статтями 30в, 78в наказу МО України №402 від 14.08.2008. Лікарі проігнорували обмеження супінації і пронації, і дали статтю 78в; розбиратися не став, бо знав, що обмежено придатний за зором.
    Дякую за увагу.

Добрий день.

1. Можете діяти у відповідності до обох статей Наказу.
2. Краще бути на стаціонарі в дер. клініці з отриманням висновку.
3. В дер. клініці наполегливо вимагайте проведення тесту на направлення до лікарів травматологів для встановлення факту проблеми з рукою.
4-5. Детектор не потрібно проходити, це в даному випадку вам не допоможе а тільки висновки лікарів про ваш діагноз.

Спасибо сказали: Mir7771

157

Re:

Дмитрий Константинович пишет:

3. В дер. клініці наполегливо вимагайте проведення тесту на направлення до лікарів травматологів для встановлення факту проблеми з рукою.

Не зовсім точно подав інформацію. В області давали направлення на стаціонар до травматолога, у якого все обстеження зайняло десь хвилину з посмикуванням руки 5 секунд і все з 2 днів у палаті. Ніяких тестів не проводили, кути не міряли, просто не хотів слухати, сказав, що все в повному обсязі.
Що робити в таких ситуаціях? Звертатися до вищих медичних закладів? Чи буде мати висновки, наприклад, Державної установи Інститут травматології та ортопедії НАМН України більш вагомі?
З досліджень робили тільки рентгенограму до стаціонару, з якого цей самий лікар-травматолог виписав тільки те, що найбільше відповідає його бажанням, і жодного слова про артрози та вивихи. Як поводитися з таким ставленням?
Зараз готовий пройти весь пакет досліджень: УЗД, КТ, МРТ, нову рентгенограму.

158

Re:

Висновки з Інституту травматології та ортопедії НАМН України більш вагомі ніж просто  епікриз з поліклініки. Також буде вагомим і висновок з обласного медичного закладу травматології по вашому статусу захворювання.

159

Re:

Здравствуйте. Мобилизируют ли с диагнозом шизотипическое расстройство личности ? Есть эпикриз из больницы. Встал на учёт

160

Re:

John пишет:

Здравствуйте. Мобилизируют ли с диагнозом шизотипическое расстройство личности ? Есть эпикриз из больницы. Встал на учёт

Добрый день.

Смотрите п. "а" ст. 16 Приказа №402 "Об утверждении Положения о военно-врачебной экспертизе в Вооруженных Силах Украины", только в таком случаи вы будете не пригодны к службе.

161

Re:

Мне 23 и в связи с законом о штрафе 17 000грн если не стану на учет я пошел в тцк
Так как у меня не было ни приписного ни военного мне нужно было делать все с нуля
Собрал все документы которые нужны были что бы сделать приписное
Мне сказали что меня не могу поставить на учет так как 7 июня ввели новое постановление номер 675 где указано что лица не достигшие 25 лет не будут отправляться на ВЛК.
И вот вопрос
Если без влк я не могу стать на учёт, то получу ли я этот штраф 17 000грн?
И как мне решить этот вопрос
Заранее спасибо за ответ)

162

Re:

Добрый день.

Да, действительно есть такие правки, соответственно если вы обновили свои данные через резерв плюс, то вам штраф в 17 000 грн, в 23 года не будет.

Спасибо сказали: vladislaw.mirnyj1

Юридическая консультация на тему Медкомиссия в военкомате Украины с 151 по 162 из 162

Страницы Назад 1 9 10 11

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

Новые юридические консультации

• 13/03: брак телефона - магазин Алло
  • 02/03: Что делать с просроченными загранпаспортом
  • 28/02: Вступить в наследство
  • 22/02: Усна погроза нанесенням тілесних ушкоджень.
  • 16/02: Переоформление недвижимости
  • 29/01: Насколько опасны(ТЦК) сейчас поездки в Украину ?
  • 21/01: Не правомерные действия ОСББ
  • 18/01: Какая это статья?
  • 12/01: Звільнення директора ТОВ
  • 05/01: вступление в наследство
  • 22/12: Алименты
  • 22/12: Матері не віддає дитину бабуся
  • 22/12: Розподіл майна (квартири) при розлученні
  • 22/12: Армия и мобилизация в Украине
  • 20/05: Вождение в нетрезвом виде
  • Информационный блок

Часто задаваемые юридические вопросы