Re:
Доброго дня! Хочу ще раз подякувати Дмитру Костянтиновичу за досить професійні відповіді на мої запитання ( в розділі Договірне право). В мене також були запитання з приводу того який податок за оренду я маю сплачувати державі за своїх квартирантів. А також мене цікавило як довести факт того, що квартиранти вже з’їхали і Договір "прекратив своє існування", щоб Податкова не мала до мене претензій - чому я мовляв прекратила платити податок. Я, одержавши консультацію Дмитра Костянтиновича, ще раз сходила в Рієлтерське агентство з проханням дати мені зразок такого Акту на випадок коли квартиранти з’їдуть, щоб зразу з ними підписати такий акт в двох екземплярах. Я з радістю дам Вам цей зразок, можливо Вам стане у нагоді:
Акт прийому - передачі (повернення) квартири
до Договору оренди квартири від ____.____.202__
м. Черкаси __.__.202_
Фізична особа _______________, РНОКПП __________ (далі - «Орендодавець»), з однієї сторони, та
Фізична особа _______________, РНОКПП __________ (далі - «Орендар»), з іншої сторони, разом в подальшому іменовані - «Сторони», а кожна окремо - «Сторона», уклали даний Акт прийому-передачі (повернення) квартири до договору оренди квартири від __.__.202_ (далі - «Договір») про наступне:
1. Орендар повернув з користування (оренди), а Орендодавець прийняв квартиру у відповідності до умов Договору.
2. Стан квартири:_________________________________________
3. Орендар повернув, а Орендодавець прийняв ключі від квартири.
4. Даний Акт складено у двох оригінальних примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному для кожної із сторін і є невід’ємною частиною Договору.
Орендодавець Орендар
ПІБ _______________________ ПІБ _______________________
РНОКПП ___________________ РНОКПП ___________________
Адреса: _____________________ Адреса: ___________________
____________________________ __________________________
Паспорт с/н __________________ Паспорт с/н ________________
Тел.:_________________________ Тел.: ______________________
__________/__________________ __________/________________