Фемида

Перейти к содержимому раздела

Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине

Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов

Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

На нашем сайте вы можете получить услугу – бесплатная консультация от юристов и адвокатов онлайн.
Регистрация на юридическом сайте
Для того чтобы получить бесплатную юридическую консультацию от наших юристов и адвокатов пройдите простую регистрацию. Регистрация займет не более 30 секунд и вы сразу будете зарегистрированы на сайте под вашим логином и паролем. Если одновременно при регистрации не вошли в аккаунт, войдите в него с помощью логина и пароля который вы вводили при регистрации.

Далее, в нужном разделе права оставьте Ваш юридический вопрос или создайте тему с проблемным вопросом по праву для получения ответа от юристов и адвокатов онлайн нашего сайта. Консультации в пределах нашего сайта абсолютно бесплатны, и требуют от вас конкретики в вопросе и детального описания его нам, если вы более детально раскроете вашу проблему в Вашем вопросе к нам, тогда мы сможем дать вам точечную консультацию и решение вопроса.

Мы как специалисты с большим опытом в сфере юриспруденции предоставляем наши бесплатные консультации исключительно для всей Украины, а также тем кто живет за границей и иностранцам без исключений. Наш сайт дает вам возможность как решить вашу проблему так и найти юридические ответы уже на решенные проблемы наших посетителей так и клиентов!

На данный момент на нашем сайте зарегистрировано более 2600 пользователей и нами предоставлено более 5000 бесплатных консультаций от юриста онлайн. Наша бесплатная юридическая консультация от нашей команды юристов и адвокатов готова предоставить вам решение ваших вопросов!

(Страница 1 из 2)

Страницы 1 2 Далее

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

РСС

Юридическая консультация на тему Медкомісія у військкоматі України с 1 по 15 из 27

1

Re:

Доброго дня. У мене таке питання чоловіка без проходження медичної комісії забрали на передову, він не служив в армії зброєю користуватись не навчився. У нас двоє неповнолітніх дітей одна дитина до трьох років з вродженою вадою серця. У мене теж хворе серце в дитинстві перенесла операцію. Що можна зробити в такій ситуації? Він має право на звільнення якщо є дитина до 3 років? Чи може можна хоча б перевести його для несення служби за місцем проживання?

2

Re:

taya.volskaya пишет:

Доброго дня. У мене таке питання чоловіка без проходження медичної комісії забрали на передову, він не служив в армії зброєю користуватись не навчився. У нас двоє неповнолітніх дітей одна дитина до трьох років з вродженою вадою серця. У мене теж хворе серце в дитинстві перенесла операцію. Що можна зробити в такій ситуації? Він має право на звільнення якщо є дитина до 3 років? Чи може можна хоча б перевести його для несення служби за місцем проживання?

Доброго дня.

В загальному порядку він мав обов'язок проходити медичну перевірку перед вступу по мобілізації на службу. В загальному порядку, коли ваш чоловік отримає коротку відпустку, то він має право написати рапорт на перевід до несення служби біля сім'ї за сімейними обставинами.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net

3

Re:

А через який час йому нададуть коротку відпустку?

4

Re:

taya.volskaya пишет:

А через який час йому нададуть коротку відпустку?

Все буде залежити від керівництва вашого чоловіка де він проходить службу.

Для личной, платной консультации наши контакты: ☎️: 097-178-20-74 ✉️: urist_inform@ukr.net
Спасибо сказали: taya.volskaya1

5

Re:

Доброго дня. Чи можу я оформити групу якщо у мене вроджена вада серця? У три роки робили операцію по закриттю артеріальної протоки у Києві в інституті Амосова. Зараз мені 32 роки я родила двоє діток обох через кесарив розтин. Чи положена мені в таких випадках група і що для цього потрібно?

6

Re:

taya.volskaya пишет:

Доброго дня. Чи можу я оформити групу якщо у мене вроджена вада серця? У три роки робили операцію по закриттю артеріальної протоки у Києві в інституті Амосова. Зараз мені 32 роки я родила двоє діток обох через кесарив розтин. Чи положена мені в таких випадках група і що для цього потрібно?

Зверніться до сімейного лікаря для отримання направлення для проходження глубокого обстеження.

7

Re:

Доброго дня. В мене таке питання. Чоловіка направили на передову комісії він не проходив два рази його направляли на нульові позиції після чого він психічно і морально не може воювати. У нас двоє неповнолітніх дітей у мене і в меншої дитини вроджена вада серця у мене в дитинстві була операція зараз стою на Д обліку в лікаря, дитині операцію ще не робили спостерігається в кардіолога. Чоловік просив про переведення через сімейні обставини йому відмовили. Рапорт на те що він психічно і морально не може там знаходитись теж відмовились приймати. Дали йому зразок щоб він писав рапорт про те що він відмовляється захищати країну від нападу російської федерації. І він написав цей рапорт. Скажіть будь ласка що можна зробити в такій ситуації і які у нього є права?

8

Re:

Доброго дня.

Не рекомендував я вашому чоловікові писати такий рапорт. Якщо у нього є вади з здоров'ям, йому краще було звернутись до мед. пункту та отримати лікарняний для обстеження.

9

Re:

Він уже написав цей рапорт і віддав. Що йому загрожує? І чи можна ще щось поміняти?

10

Re:

taya.volskaya пишет:

Він уже написав цей рапорт і віддав. Що йому загрожує? І чи можна ще щось поміняти?

В такому випадку рекомендую іти саме тоді за мед. комісією та проходити огляд більш ширше.

11

Re:

Вибачте будь ласка я мала на увазі що він написав рапорт що відмовляється захищати країну але він написав його зі зразка і не подумавши. Що можна змінити? І що йому загрожує за це?

12

Re:

taya.volskaya пишет:

Вибачте будь ласка я мала на увазі що він написав рапорт що відмовляється захищати країну але він написав його зі зразка і не подумавши. Що можна змінити? І що йому загрожує за це?

Тяжко на даний час вам відповісти на це питання, вірогідно, що буде перевірка за цим рапортом згідно з Кримінальним кодексом України.

13

Re:

Добрий день!
Є коротесеньке питання по діагнозу Розсіяний склероз.
У цьому документі зазначений перелік хвороб з якими людина може бути мобілізована.
У статті 21 є перелік по неврологічним захворюванням де людина або може (полностью або частково) або не може буду мобілізована.
У поясненні до статті 21, Розсіяний Склероз є тільки в пункті А, який у таблиці є непризивним у воєнний і мирний час.
Підкажіть будь ласка чи правильно я розумію толмаченная 21 статті і що дійсно людина з Розсіяним Склерозом не подлегає мобілізації.

А також якщо так і є і дадуть якийсь білий квиток, чи можу я зним перетинати кордон?

Дякую і гарного дня!

14

Re:

Доброго дня.

Так, ви правильно зрозуміли з таки діагнозом можуть виключити з військового обліку та не призивати.

Спасибо сказали: o1eksandr1

15

Re:

Дмитро, дякую за відповідь!
Але можна все ж таки уточнення:
"Можуть виключити" чи "повинні виключити" на основі цього закону?
Дякую ще раз!

Юридическая консультация на тему Медкомісія у військкоматі України с 1 по 15 из 27

Страницы 1 2 Далее

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

Новые юридические консультации

• 06/08: можно ли отсылать покупателю фото документів про право власності
  • 15/07: Розподіл майна (квартири) при розлученні
  • 27/06: Действительность условной разовой выплаты после рождения ребёнка
  • 23/06: Євген Рудницький виїхав з окупованої території відкрив бізнес в Польщі
  • 09/06: Усна погроза нанесенням тілесних ушкоджень.
  • 22/12: Алименты
  • 22/12: Матері не віддає дитину бабуся
  • 22/12: Армия и мобилизация в Украине
  • 20/05: Вождение в нетрезвом виде
  • 20/05: продажа квартиры
  • 25/03: Налог на имущество
  • 25/03: Договір про надання написання заяви в РАГС
  • 18/02: раздел имущества
  • 14/01: Может ли работодатель уволить из-за доганы
  • 10/01: Повестку работодатель отправил почтой не по месту регистрации
  • Информационный блок

Часто задаваемые юридические вопросы