Re:
Дмитро, дякую за відповідь!
Але можна все ж таки уточнення:
"Можуть виключити" чи "повинні виключити" на основі цього закону?
Дякую ще раз!
Повинні, враховуючи такий діагноз.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Армия и мобилизация → Медкомісія у військкоматі України
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
16
Re:
Дмитро, дякую за відповідь!
Але можна все ж таки уточнення:
"Можуть виключити" чи "повинні виключити" на основі цього закону?
Дякую ще раз!
Повинні, враховуючи такий діагноз.
17
Re:
Доброго дня! Таке питання. Чоловіку робили в 2013 році операцію на серце, діставали чужорідне тіло ( коли чоловіку було 8 місяців, він обварився, лежав у лікарні, де забули дістати голку с катетера і з годом вона потрапила до артерії біля серця, в 17 років робив узі серця, та знайшли такий «подаруночок»), згідно закону чи може мій чоловік отримати довідку про не можливість служити ? Та перетнути кордон країни ?
18
Re:
Доброго дня! Таке питання. Чоловіку робили в 2013 році операцію на серце, діставали чужорідне тіло ( коли чоловіку було 8 місяців, він обварився, лежав у лікарні, де забули дістати голку с катетера і з годом вона потрапила до артерії біля серця, в 17 років робив узі серця, та знайшли такий «подаруночок»), згідно закону чи може мій чоловік отримати довідку про не можливість служити ? Та перетнути кордон країни ?
Доброго дня.
Треба бачити діагноз вашого чоловіка, тільки після цього можно буде вам сказати, чи він має право на відстрочку від мобілізації чи ні.
19
Re:
Діагноз «инородное тело правого предсердия и правого желудочка»
Згідно наказу це прописано в статті 77, в частині А.
Це треба тільки ти у військкомат та проходити комісію, щоб надали дозвіл виїзду за кордон ?
І ще підкажіть будь ласка, чи можуть йому сказати, що його діагноз до одного місця, бо це було майже 10 років тому ?
20
Re:
Діагноз «инородное тело правого предсердия и правого желудочка»
Згідно наказу це прописано в статті 77, в частині А.
Це треба тільки ти у військкомат та проходити комісію, щоб надали дозвіл виїзду за кордон ?
І ще підкажіть будь ласка, чи можуть йому сказати, що його діагноз до одного місця, бо це було майже 10 років тому ?
Скажу вам на практиці, щоб ваш чоловік вимагав отримання направлення для підтвердження діагнозу, в разі ігнорування таких об'єктивних підстав у відповідності до законодавства щодо діагнозу.
21
Re:
Дякую Вам величезне!
22
Re:
Доброго дня! Закінчив військову кафедру при ВНЗ (офіцер запасу) на даний час проблеми з зором одне око бачить на 0,02 (астигматизм) друге око 0,8. Маю на днях проходити ВЛК, чи придатний я з таким діагнозом до несення служби в воєнний час. Якщо придатний чи не придатний то по якій статті відносно наказу 402. Дякую.
23
Re:
Доброго дня! Закінчив військову кафедру при ВНЗ (офіцер запасу) на даний час проблеми з зором одне око бачить на 0,02 (астигматизм) друге око 0,8. Маю на днях проходити ВЛК, чи придатний я з таким діагнозом до несення служби в воєнний час. Якщо придатний чи не придатний то по якій статті відносно наказу 402. Дякую.
Доброго дня.
Треба бачити у відповідності до п "а" та "б" ст. 31 Приказу №402. Також в коментарі до даної статті вказано, що у сумнівних випадках гострота зору визначається за допомогою контрольних методів досліджень.
24
Re:
Наскільки я зрозумів мене мають відправити на обстеження. Якщо діагноз підтвердиться то я попадаю під статтю 31 наказу 402 пункту або "а" або "б" це вже на розсуд ВЛК.
25
Re:
Наскільки я зрозумів мене мають відправити на обстеження. Якщо діагноз підтвердиться то я попадаю під статтю 31 наказу 402 пункту або "а" або "б" це вже на розсуд ВЛК.
Так, ви правильно зрозуміли.
26
Re:
Доброго дня. Сьогодні пройшов діагностику в Державному Обласному офтольмоталогічному центрі м. Дніпро. Поставили діагноз : Змішаний астигматизм, ускладнена катаракта обох очей.зор 04/06.
Згідно наказа № 402 від 14.08.2008 МОУ Додаток 1
ст 26 ......"кришталика (усі види катаракти)..."
пункт "а" трактується: " різковиражені з прогресуючим зниженням зорових функцій";
СТ 30 ....."астигматизм" , різницю при діагностиці не вказали.
Питання:
Згідно такої діагностики, можу я вимагати від ЛВК встановити СТ 26. пункт "А"?
Дякую за відповідь
27
Re:
Доброго вечора.
Так, маєте право вимагати про призначення ВЛК, а також на призначення вас таким що не підлягає до проходження служби.
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Армия и мобилизация → Медкомісія у військкоматі України