Re:
Доброго дня !
Чи маю я право викупити зараз земельну ділянку , яка знаходиться під договором суперфіції ( зі мною ) і вже забудована , чи потрібно чекати закінчення строку дії договору ( як мені сказали ) ?
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине
Бесплатные консультации юриста и юридическая помощь в Украине. Юридическая консультация онлайн от юристов и адвокатов
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Земельное право → Викуп земельної ділянки
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
1
Re:
Доброго дня !
Чи маю я право викупити зараз земельну ділянку , яка знаходиться під договором суперфіції ( зі мною ) і вже забудована , чи потрібно чекати закінчення строку дії договору ( як мені сказали ) ?
2
Re:
Доброго дня !
Добрий день.
Треба виходити з основ вашого договору, і я так розумію що вам необхідно дочекатись закінчення договору, а потім її викупити.
3
Re:
В договорі цей ньюанс не прописаний . Мене цікавить чи є законне право в відмомі мені в викупі цієї ділянки зараз , адже після закінчення дії договору його може викупити третя особа
4
Re:
В загальному правилі, якщо ви забудову ввели в експлуатацію, то цю землю третім особам не зможуть передати.
5
Re:
Дякую ! Але чи правомірна відмова в викупі зд зараз , коли договір суперфіцію ще в дії
6
Re:
Доброго дня ! Буде відповідь на попереднє запитання ?
7
Re:
Дякую ! Але чи правомірна відмова в викупі зд зараз , коли договір суперфіцію ще в дії
Тут є вихід тільки такого роду, як ви звернетесь до нотаріуса з можливістю розірвання договору суперфіція та оформлення купівлі продажу даної земельної ділянки. Із практики тут треба виходити з нюансів самого договору суперфіція і тільки після цього нотаріус вам смажить, зможе вона оформити викуп чи ні.
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Бесплатная юридическая консультация от юриста онлайн в Украине → Земельное право → Викуп земельної ділянки