Re:
Інгулецький районний суд видав наказ про стягнення аліментів (13.02.2017) на користь неповнолітньої дитини з його батька, який в даний час не проживає з нами. З батьком дитини я не розлучена. У нього інша родина ( не проживає з листопада 2017 року разом з нами). На момент подачі документів до суду він проживав в Центрально - Міському районі. В Інгулецькому районі він зареєстрований, має майно. Працює на"АрселорМіттал" (Металургійний район). Я подала документи до виконавчої служби 23.02.2018 року вказавши дану інформацію. В той же день мені зателефонували з виконавчої служби і запропонували забрати документи та подати їх у Центрально - Міському або Дзержинському районі. Правомірно вони роблять чи ні. Закон України надає можливість подачі документів до виконавчої служби за місцем реєстрації, проживання, місцезнаходження майна. Чому мене "футболять"? Заздалегідь Вам вдячна.
Доброго вечора.
Ви абсолютно праві, виконавча служба не має право вам відмовляти в провадженні, ці дії є не правомірними. Вимагайте або устних або письмових пояснень від виконавця по вашому провадженню.